Всчики услуги от които имате нужда при изработка и монтиране на пердета и корнизи

Изработката и монтажът на пердета и корнизи изискват различни услуги, за да бъде завършен идеално всеки етап от този процес.

Консултация при избор на текстил и корнизи
Опитният ни екип ще ви помогне да изберете текстил, който отговаря на вашите изисквания за функционалност и естетика. Ще обсъдите опциите за затъмняване, пропускливост на светлина и подходящи материи и цветове.
Взимане на размери
Нашият екип от опитни монтажисти ще посетят вашия дом, за да вземат точни размери за пердета и корнизи. Така гарантираме перфектното изпълнение на крайният продукт във всеки детайл.
Ушиване на пердета
В шивашкото ни ателие изработват пердета точно по вашите размери и изисиквания. Всеки шев е внимателно обмислен и изпълнен с грижа към детайла, което гарантира отличен резултат.
Доставка до адрес
Вашите продукти се пакетират с внимание като се грижим за тях по време на транспорта, за да достигнат до вас в перфектно състояние. Предоставяме гъвкави опции за доставка, които отговарят на вашите изисквания и график.
Монтаж на корнизи
Всеки проект е различен, затова изготвяме индивидуален план за монтаж, взимайки предвид архитектурните особености на помещението и вашите предпочитания. Нашият опитен екип осигурява професионален монтаж на корнизите, без увреждане на стени или тавани. Гарантираме, че всеки елемент е правилно позициониран и здраво закрепен.
Окачване и гладене на пердета
Нашите специалисти ще се погрижат за окачване на вашите пердета, осигурявайки симетрия и стабилност. Внимателно ще изгладим вашите пердета, съобразявайки се с техническите им характеристики гарантирайки, че те изглеждат свежи и добре оформени.